MUNDIAL X-TRIAL
Esports 23/02/2011

Toni Bou pot sumar matemàticament a Madrid el seu cinquè títol mundial

El català s'ha imposat en les curses de Gènova, Marsella, Barcelona i Ginebra, fet que el fa sumar 80 punts, pels 57 del seu immediat perseguidor, Albert Cabestany

Redacció
1 min
Toni Bou, favorit per a la prova de Madrid. REPSOLMEDIA.COM

MadridEl català Toni Bou podria aconseguir de manera matemàtica al Palau dels Esports de la Comunitat de Madrid, el proper 12 de març, el seu cinquè títol mundial d'X-trial en pista coberta.

Bou ha guanyat totes les proves que s'han disputat fins ara i a Madrid s'enfrontarà a vuit zones, algunes d'elles amb materials naturals, en les quals pot confirmar un nou títol mundial en el seu ampli palmarès esportiu.

El campió del món de l'especialitat a l'aire lliure tindrà com a rivals en la cita de Madrid els seus compatriotes Albert Cabestany, Adam Raga i Jeroni Fajardo, a més del japonès Takahisa Fujinami i els britànics James Dabill, Michael Brown i Jack Challoner.

Juntament a la tradicional zona de cursa, també hi haurà en el recorregut la cascada d'aigua i d'altres zones compostes per pedres, travesses de ferrocarril i grans contenidors, i d'altres construïdes amb peces metàl·liques.

Toni Bou, que ja va guanyar l'última prova disputada a Ginebra, també s'ha imposat en les curses de Gènova, Marsella i Barcelona, fet que el fa sumar 80 punts, pels 57 del seu immediat perseguidor, Albert Cabestany.

stats