X-TRIAL
Esports 12/03/2011

Toni Bou, pentacampió del món de Trial Indoor

Toni Bou ha certificat a Madrid, amb una nova victòria, un nou campionat del món de Trial Indoor, i ha revalidat el títol aconseguit en les quatre últimes temporades

Redacció
1 min
Toni Bou ha guanyat la quarta prova de la temporada, disputada a Madrid.

MadridToni Bou ha certificat aquest dissabte a Madrid, amb una nova victòria, un nou campionat del món de Trial Indoor, conegut com a X-Trial, revalidant el títol aconseguit en les quatre últimes temporades.

El pilot de l'equip Repsol Montesa Honda ha completat amb aquest resultat un inici de temporada excel·lent, imposant-se de nou en aquest certamen a falta d'una prova per la seva conclusió.

Després de guanyar les quatre cites anteriors –Gènova, Marsella, Barcelona i Ginebra–, el pilot Repsol ha sumat al Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid els punts que li faltaven per proclamar-se matemàticament campió. Sense rebaixar el nivell exhibit des que l'any 2007 va arribar a l'equip Repsol Montesa Honda, Bou ha pogut celebrar davant el públic la consecució d'un nou mundial.

El pilot català podrà assaborir aquest nou títol la setmana vinent a Milà, on es disputarà la prova que posarà punt i final a aquest Campionat del Món d'X-Trial 2011.

stats