X-TRIAL
Esports 20/03/2011

Toni Bou rubrica el seu títol mundial amb un nou triomf a Milà

El pilot català ha rematat el títol d'X-Trial que va aconseguir la setmana passada a Madrid amb una nova victòria a la prova celebrada aquest dissabte a Milà

Redacció
1 min
Toni Bou, celebrant el seu nou campionat.

MilàToni Bou (Montesa Cota 4RT) ha rematat el títol mundial d'X-Trial que va conquerir el passat dissabte a Madrid –el seu cinquè consecutiu en la modalitat de trial en recinte tancat– amb el triomf en la sisena i última prova puntuable, el Trial Indoor de Milà, disputat aquest dissabte. El pilot de Montesa ha establert una fita en la història d'aquesta modalitat en ser el primer en finalitzar imbatut i sumar tots els punts possibles en el certamen. I per si això fos poc, en la majoria d'ocasions s'ha imposat amb notable avantatge sobre el segon classificat: 3 punts a Gènova, 13 a Marsella, 18 a Barcelona, 12 a Gènova, 6 a Madrid i 8 a Milà.

Disposat a mantenir la seva imbatibilitat, Toni Bou ha tancat la volta de qualificació sense sumar ni un sol punt i amb sis menys que el seu rival més immediat, la mateixa diferència amb la qual ha conclòs, sempre com a líder, la semifinal. A la final, el campió del món ha vist reduïda l'avantatge a un sol punt després dels seus tres carreres en paral·lel i la primera zona individual. Però en la següent ha tret a relluir una vegada més el seu estat de gràcia i ha arribat a l'última sabent ja vencedor.

El podi l'han completat dos catalans més: Jeroni Fajardo i Adam Raga.

Classificació de la prova:

1. Toni Bou (Montesa) 9 (2+7)

2. Jeroni Fajardo (Ossa) 17 (8+9)

3. Adam Raga (Gas Gas) 18 (11+7)

4. James Dabill (Beta) 28 (12+16)

Classificació final Mundial:

1. Toni Bou (Montesa) 120 punts

2. Albert Cabestany (Sherco) 75

3. Adam Raga (Gas Gas) 75

4. Jeroni Fajardo (Ossa) 60

5. Takahisa Fujinami (Montesa) 34

6. Jack Challoner (Beta) 24

7. James Dabill (Beta) 22

8. Michael Brown (Gas Gas) 19

9. Loris Gubian (Gas Gas) 5

10. Matteo Grattarola (Gas Gas) 2

11. Francesco Iolitta (Beta) 1

12. Alfredo Gómez (Montesa) 1

stats