TRIAL
Esports 27/11/2011

Toni Bou aconsegueix el Campionat d'Espanya de trial a l'aire lliure i tanca un any pletòric

El pilot català de trial ha guanyat aquest any totes les competicions que ha disputat: campionats del món 'indoor' (X-Trial) i 'outdoor', i els d'Espanya de les dues modalitats, a més d'haver format part de la formació victoriosa en el Trial de les Nacions

Ara
1 min
Toni Bou, en una prova d'aquesta temporada. REPSOLMEDIA.COM

OlvanToni Bou (Montesa Cota 4RT) ha recuperat el títol de campió d'Espanya de trial després d'haver sigut el vencedor de la cinquena i última prova puntuable, disputada aquest diumenge. Amb aquest nou guardó, el pilot de Montesa ha rematat una temporada en què s'ha imposat en totes les competicions que ha afrontat: campionats del món indoor (X-Trial) i outdoor, i els d'Espanya de les dues modalitats, a més d'haver format part de la formació victoriosa en el Trial de les Nacions, el mundial per equips.

Toni Bou ha arribat a aquesta última cita del Campionat d'Espanya amb només tres punts d'avantatge com a líder de la general, diferència que li impedia cometre la més mínima errada. El pluricampió ha tret el màxim suc d'una prova d'alt nivell selectiu, al final de la qual ha celebrat el seu tercer triomf en aquesta edició del certamen.

Després de guanyar, el pilot català ha dit: "No podria haver demanat més. Tinc la sort de poder repetir un ple com el que vaig aconseguir el 2009, la qual cosa em fa sentir absolutament satisfet. És un èxit increïble, que no es pot aconseguir molt sovint i darrere del qual hi ha una enorme quantitat de treball i esforç, tant personal com de tot l'equip. La pressió tan alta en aquesta última prova era perquè amb el títol en joc no tenia el menor dret a l'error i, a més, el reglament dificulta encara més les coses. Ha sigut un trial complicat pel que fa a dificultat, com hauria de ser sempre, i per a nosaltres, amb el final desitjat".

stats