TRIAL
Esports 26/05/2012

Toni Bou s'imposa en el Gran Premi d'Austràlia de Trial

El català guanya la primera de les dues jornades a Austràlia, puntuables per al Campionat del Món, i segueix liderant el Mundial

Ara
1 min
Toni Bou ha pujat al capdamunt del podi a Austràlia / REPSOLMEDIA

BarcelonaToni Bou s'ha imposat clarament als seus rivals en la primera de les dues jornades que integren el Gran Premi d'Austràlia de Trial. El pilot català ha superat la duresa d'aquesta tercera prova puntuable del Campionat del Món i ha finalitzat la cita amb un registre de menys de la meitat de punts que Adam Raga, el seu rival més immediat (24 punts, pels 54 de Raga).

La pluja i el fred registrats a la primera visita del Mundial a terres australianes han endurit notablement la prova celebrada aquest dissabte. Una dificultat afegida que no ha impedit a Toni Bou apuntar-se la segona victòria de les tres cites disputades fins al moment. Aquest resultat permet al pilot català seguir comandant la classificació general del campionat, ara amb 9 punts d'avantatge enfront del segon classificat, el també català Adam Raga.

Aquest diumenge se celebrarà la segona jornada d'aquest Gran Premi d'Austràlia, també puntuable per al Campionat del Món FIM.

stats