TRIAL
Esports 26/06/2011

Toni Bou s'imposa al Gran Premi d'Andorra de trial

Toni Bou s'ha alçat amb la victòria a Andorra seguit del seu company a l'equip Repsol Montesa Honda, Takahisa Fujinami, que ha acabat en segona posició

Redacció
1 min
Toni Bou s'ha imposat al GP d'Andorra. REPSOLMEDIA.COM

BarcelonaToni Bou i Takahisa Fujinami s'han adjudicat el primer i segon lloc, respectivament, al Gran Premi d'Andorra de trial. Amb aquest triomf, el català suma quatre victòries de les cinc possibles, ampliant a 15 punts el seu avantatge al capdavant de la classificació general.

Tant el pluricampió com Fujinami han marcat notables diferències en la primera volta en un recorregut notablement dur. Després d'aquest resultat, el pilot japonès es manté quart al Mundial, a sis punts del tercer classificat. La reclamació presentada per un equip rival que al·legava una irregularitat en la moto de Fujinami ha estat desestimada per l'organització i no ha afectat els resultats de la prova.

Per la seva banda, la catalana Laia Sanz ha estat onzena en la categoria Júnior, el seu millor resultat de la temporada en aquest apartat.

La sisena prova del Campionat del Món de Trial tindrà lloc el dia 10 de juliol a la localitat italiana de Montecrestese.

stats