MOTO2
Esports 08/06/2012

El Tribunal de Disciplina de la FIM escoltarà Pol Espargaró després de l'incident amb Márquez

L'equip del petit dels Espargaró ha presentat un recurs després que els comissaris de la federació retiressin a Márquez la sanció que li havien imposat des de direcció de cursa per haver xocat amb el de Granollers

Efe
1 min
Pol Espargaró i Marc Márquez

MadridEl Tribunal de Disciplina de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) ha anunciat aquest divendres que rebrà en audiència l'equip Pons 40HP Tuenti, al qual pertany el pilot català de Moto2 Pol Espargaró.

En aquesta audiència es veurà el recurs presentat per l'equip comandat per Sito Pons després de la decisió dels comissaris esportius de l'esmentat organisme de retirar la sanció al també català Marc Márquez per l'incident que va tenir amb el petit dels germans Espargaró al GP de Catalunya, disputat el passat 3 de juny.

Els comissaris de la FIM van retirar la sanció que la direcció de cursa, havent actuat d'ofici, havia imposat al pilot de Cervera després de col·lisionar amb Espargaró durant la carrera de Moto2. Aquesta sanció d'un minut relegava Márquez a la 23a posició en la classificació final del Gran Premi –havia acabat tercer.

No obstant això, el recurs interposat per l'equip Catalunya Caixa Repsol finalment va prosperar, i el català va recuperar la seva plaça al podi.

stats