Motociclisme
Esports 20/11/2011

Triplet català al Campionat d'Espanya de Velocitat

Àlex Rins (125cc), Jordi Torres (Moto2) i Iván Silva (Stock-Extreme), tots tres catalans, han fet bons els pronòstics i s'han proclamat campions a les categories respectives

M. Molina
1 min

BarcelonaÀlex Rins (125cc), Jordi Torres (Moto2) i Iván Silva (Stock-Extreme), tots tres pilots catalans, s'han proclamat aquest diumenge campions d'Espanya de motociclisme després va fer bons els pronòstics i imposar-se en les categories respectives, en l'última prova del campionat que s'ha disputat al circuit andalús de Jerez de la Frontera.

A la categoria petita, Àlex Rins i Àlex Márquez es disputaven el títol, si bé el primer partia amb avantatge al campionat. La victòria final de Rins ha estat una carambola, ja que el pilot barceloní ha caigut a la desena volta, deixant el títol en mans de Màrquez. Però unes voltes després, aquest també anava al terra i es quedava sense opcions.

A Moto2, Jordi Torres no ha tingut tants problemes per proclamar-se campió. El pilot de Rubí en tenia prou finalitzant vuitè a l'última prova del campionat. Mentre el seu rival en la lluita pel títol, Carmelo Morales, només ha pogut ser cinquè.

I a la categoria de Stock-Extreme, Iván Silva tampoc ha passat angúnies per assegurar el campionat, i s'ha proclamat vencedor malgrat ser onzè a la cursa de Jerez.

stats