FÓRMULA 1
Esports 16/10/2011

Vettel segueix tenint fam de triomfs i guanya el GP de Corea

Red Bull aconsegueix revalidar el títol mundial de constructors que ja va guanyar l'any passat gràcies a la primera posició de Vettel i la tercera de Webber

Nuria García
1 min
Vettel celebra el triomf amb Horner.

BarcelonaFa tot just set dies Sebastian Vettel es proclamava campió del món al Japó, i aquest diumenge ha tornat a demostrar que segueix tenint fam de triomfs tot i ja tenir el mundial a la butxaca. L'alemany ha aconseguit guanyar el GP de Corea del Sud i, de retruc i gràcies a la tercera posició de Mark Webber, Red Bull també s'ha assegurat el campionat mundial de constructors de manera matemàtica.

Vettel ha tingut una cursa plàcida. L'alemany sortia segon, però només ha necessitat uns revolts per passar a encapçalar la cursa. Abans del primer pas per meta, Vettel ha superat Hamilton amb una maniobra perfecta i ha començat a obrir forat respecte del britànic, que no ha pogut seguir-li el ritme.

Pel darrere, Button, Alonso i Webber, juntament amb Massa, lluitaven per fer-se un forat al podi i evitar perdre pistonada en la lluita pel subcampionat. La lluita se l'ha endut Webber, que ha pujat al podi juntament amb Vettel i Hamilton, però el beneficiat al Mundial ha estat Button, que és segon al mundial i amplia a 10 els punts de diferència amb Alonso, tercer.

Alguersuari, per la seva banda, ha fet una gran cursa. Sortia onzè i ha remuntat fins a la setena posició. I això que ha començat l'última volta en la vuitena posició, però ha fet un gran avançament sobre Rosberg en un dels últims revols del gran premi. El català ha puntuat per sisè cop aquesta temporada i ha tornat a superar el seu company d'equip.

stats