Fórmula 1
Esports 15/04/2011

Vettel, intractable també en els entrenaments lliures del Gran Premi de Xangai

El Red Bull de l'alemany segueix sent el més ràpid, però avui els dos McLaren s'hi han apropat força. Els Ferrari s'han dedicat a fer proves i han rodat lluny dels millors

Efe
1 min
El Red Bull de Sebastian Vettel en els entrenaments lliure del GP de Xangai.

Xangai (Xina)L'alemany Sebastian Vettel (Red Bull), vencedor de les dues primeres curses de la temporada, continua amb el seu domini i avui ha estat el més ràpid en la jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Xina, on Ferrari té l'esperança de millorar.

Encara que els Red Bull segueixen dominant, les diferències no són tan grans amb la competència i avui, després de l'imbatible Vettel, els Mclaren dels britànics Lewis Hamilton i Jenson Button han quedat a només 166 i 247 mil·lèsimes de segon.

Fernando Alonso (Ferrari), que ha acabat en catorzena posició, ha dedicat la sessió del matí provar les noves peces aerodinàmiques que l'escuderia ha portat per a aquesta prova, per a això ha hagut de rodar a una velocitat constant.

Jaume Alguersuari (Toro Rosso) al matí ha cedit el seu cotxe al pilot de proves de l'equip, l'australià Daniel Ricciardo, i a la tarda ha començat la posada a punt del cotxe una vegada resolts els problemes amb els flaps davanters que va tenir la setmana passada a Malàisia.

Tot i no haver pogut rodar al matí, al final de la jornada Jaume ha quedat a cinc centèsimes del seu company d'equip, el suís Sebastian Buemi.

stats