Esports 23/07/2011

Webber sortirà primer aquest diumenge a Nürburgring, amb un combatiu Hamilton al costat

Webber aconsegueix la seva tercera pole position de la temporada a Nürburgring. Alguersuari sortirà des de la dissetena posició, després d'haver passat a la Q2

Efe
1 min
Webber celebra la 'pole' al costat de Vettel i Hamilton. KAI PFAFFENBACH / REUTERS

NürburgringEl pilot australià Mark Webber (Red Bull) ha aconseguit la pole al Gran Premi d'Alemanya, i sortirà primer una altra vegada a la cursa, com ja li va succeir en Anglaterra i Montmeló, mentre que l'asturià Fernando Alonso (Ferrari) arrencarà quart.

Entre l'australià de Red Bull i l'asturià de Ferrari s'han colat l'anglès Lewis Hamilton (McLaren), que està disposat a donar guerra, i el vigent líder del mundial, l'alemany Sebastian Vettel. La diferència entre els Red Bull i Ferrari ha tornat a ser latent, com així preveia Alonso, ja que en el moment de la veritat el cotxe de l'escuderia austríaca ha marcat un millor registre de 1:30.079, mentre que l'espanyol ha entrat gairebé a quatre dècimes (1:30.442).

Aquesta és la novena pole position que ha aconseguit Webber en el seu carrera, després de signar la primera precisament a Nürburgring fa dos anys. En la tercera línia de sortida arrencarà Felipe Massa (Ferrari) al costat de l'alemany Nico Rosberg (Mercedes), mentre que el segon McLaren, el del britànic Jenson Button, estarà a la quarta línia, amb Adrian Sutil (Force Índia) just per darrere.

El català Jaume Alguersuari (Toro Rosso) sortirà finalment en la novena fila, al costat del japonès Kamui Kobayashi (Sauber), després d'haver superat la Q1, però sense haver-se implicat en excés en el Q2, donant per bona la jornada.

stats