FÓRMULA 1
Esports 27/08/2011

Mark Webber renova el contracte amb Red Bull per la temporada que ve

L'escuderia austríaca ha fet oficial l'anunci aquest dissabte, coincidint amb el 35è aniversari del pilot australià

Efe
1 min
Mark Webber, celebrant amb el seu equip el seu 35è aniversari i la seva renovació.

Spa-FrancorchampsL'australià Mark Webber ha renovat el seu contracte amb Red Bull per una temporada més, segons ha anunciat aquest dissabte l'escuderia austríaca al circuit de Spa-Francorchamps, on es disputa el Gran Premi de Bèlgica de Fórmula 1.

L'escuderia que lidera el Mundial de constructors i el de pilots –amb l'alemany Sebastian Vettel– ha fet l'anunci coincidint amb el trenta-cinquè aniversari del pilot australià. "Vull continuar a la Fórmula 1, així que no és un maldecap quedar-me a Red Bull un any més", ha explicat Webber.

"La motivació per aconseguir els millors resultats per mi i per l'equip continua sent molt alta", ha afegit el pilot de Queanbeyan (Nova Gal·les del Sud), guanyador de sis carreres a la Fórmula 1.

"Durant els últims cinc anys hem treballat molt i hem demostrat que podem dissenyar i construir un monoplaça competitiu i guanyador. Ja tinc ganes de tornar a posar el cotxe i a mi mateix al límit en totes i cadascuna de les curses del 2012", ha apuntat Webber, que ocupa la segona plaça del Mundial, amb 149 punts, a 85 de distància del seu company Vettel.

stats