X-TRIAL
Esports 13/03/2011

Toni Bou: “Les curses amb zones molt difícils m’han ajudat a mostrar el meu nivell de pilotatge”

El pilot ha tornat a demostrar que és la gran referència actual al món del trial, sumant el seu cinquè Campionat del Món a pista coberta, tots ells consecutius

Redacció
2 min
Toni Bou, celebrant el seu nou campionat.

BarcelonaEl pilot català Toni Bou va sumar aquest dissabte a Madrid el seu cinquè Mundial consecutiu. El pentacampió de trial indoor (X-trial), també acumula quatre campionats outdoor. "El llistó està molt amunt i crec que un any com aquest és impossible de repetir, tot ha sortit perfecte. He fet curses marcant la diferència en tots els Grans Premis als que hem anat. Curses plantejades per l'organitzador amb zones molt difícils, que m'han ajudat a poder mostrar el meu pilotatge i poder demostrar que estem a un gran nivell", ha apuntat Bou.

El català ha afirmat que el pilot que li ha posat les coses més complicades ha estat l'Albert Cabestany, que ara per ara és segon al mundial, però també ha destacat les qualitats de la resta de catalans: "Ara mateix està segon Albert [Cabestany], que sempre és un pilot molt regular i sempre posa les coses molt difícils. Adam [Raga] té unes qualitats que sempre et complica molt les competicions. I Jeroni [Fajardo] està demostrant que en zones punta, en zones amb parets molt altes, està funcionant molt bé amb la Ossa. És el primer any amb aquesta moto i segur que millorarà".

Amb cinc mundials indoor i quatre outdoor, Toni Bou no es cansa de guanyar i segueix marcant-se nous objectius. "Intento no marcar-me fites, només em concentro en treballar, que és la forma en la que van sortint les coses. No hagués pensat mai que arribaria a tenir nou títols mundials, així que tot el que arribi a partir d'ara serà intentar no lesionar-me, treballar, gaudir d'aquest esport, de la vida i intentar aconseguir el màxim de títols mundials possibles".

Amb el mundial d'X-trial a la butxaca, Toni Bou se centra ja en la nova competició outdoor, que començarà en breu: "Ara, després d'aquesta cursa a Madrid començarem a treballar més de cara al Mundial Outdoor, amb les condicions diferents que es troben en aquestes competicions. Vaig amb moltíssimes ganes i motivació de que comenci".

stats