FÓRMULA 1
Esports 02/09/2012

Alonso, que feia 14 mesos que no abandonava una cursa, queda fora per un accident provocat per Grosjean

En la sortida del GP de Bèlgica, Grosjean ha tocat Hamilton. El McLaren s'ha descontrolat i quatre pilots han hagut d'abandonar la cursa

N. García
1 min
Romain Grosjean ha provocat l'accident en la sortida del GP de Bèlgica

BarcelonaFernando Alonso ha hagut de retirar-se del Gran Premi de Bèlgica que aquest diumenge es disputa al circuit de Spa-Francorchamps. El pilot asturià s'ha vist involucrat en un accident que ha provocat el francès Romain Grosjean.

El Lotus del francès ha tocat en la sortida el McLaren de Lewis Hamilton. El britànic ha trepitjat la gespa i no ha pogut controlar el cotxe, que ha anat xocant amb tots els monoplaces. Així, el cotxe de Grosjean ha acabat volant per sobre del Ferrari d'Alonso, si bé cap pilot ha patit cap lesió de gravetat.

Aquest és el primer abandonament d'Alonso en aquesta temporada. L'asturià, que acumulava 23 Grans Premis consecutius puntuant, no marxava abans d'hora d'una cursa des del Gran Premi del Canadà del 2011, ara fa 14 mesos.

Amb Alonso, també han abandonat Lewis Hamilton, Checo Pérez i Romain Grosjean. Precisament aquest últim ha fet declaracions després de baixar del cotxe: "Vull esperar a veure les imatges de televisió, el més important és que tots estem bé", ha dit Grosjean.

stats