Esports 10/01/2012

Al-Attiyah es retira del Dakar per problemes mecànics

El qatarià i el seu copilot, el català Lucas Crux, han hagut d'aturar-se fins a tres ocasions per una avaria en la corretja de l'alternador del seu vehicle, i al quilòmetre 174 han decidit abandonar el ral·li

Efe
1 min
Al-Attiyah, durant la vuitena etapa del Dakar. JEROME PREVOT / REUTERS

El pilot qatarià Nasser Al-Attiyah (Hummer), vigent guanyador del Dakar en cotxes, i el seu copilot, el català Lucas Cruz, s'han hagut de retirar del ral·li en la novena etapa, entre les ciutats xilenes d'Antofagasta i Iquique, a causa de problemes mecànics, segons ha informat l'organització.

El qatarià ha hagut d'aturar-se fins a tres ocasions per una avaria en la corretja de l'alternador del seu vehicle, i al quilòmetre 174 de l'especial d'aquest dimarts ha decidit abandonar el ral·li.

Malgrat aquests problemes, Al-Attiyah havia marcat el segon millor temps en passar pel segon punt de control, situat al quilòmetre 164.

Les avaries del Hummer han sigut un martiri per a Al-Attiyah, que fins al començament de la novena etapa marxava sisè a la general, a més de 45 minuts del líder, el francès Stéphane Peterhansel.

Durant aquest Dakar, primer ha tingut un problema amb la pressió de l'oli i ha cremat el sistema elèctric del vehicle. També ha fallat la fixació de la roda de recanvi, que s'ha deixat anar i ha trencat el filtre de l'aigua. En les dues últimes jornades l'inconvenient ha sigut la corretja de l'alternador i l'alternador, que finalment han sigut els causants de l'abandonament.

stats