MOTOR
Esports 17/04/2012

Joan Barreda i Al-Attiyah, primers líders del Sealine Cross-Country Rally

En la categoria de motos, el castellonenc és el primer líder després de la superespecial per davant d'Helder Rodrigues i del català Marc Coma

Efe / Ara
1 min
Joan Barreda és el primer líder / JOAN BARREDA

BarcelonaEl castellonenc Joan Barreda (Husqvarna), en motos, i el pilot local Nasser Saleh Al-Attiyah (Toyota Hilux), en cotxes, són els primers líders del Sealine Cross-Country Rally de Catar, de la Copa del Món, després de disputar aquest dimarts una superespecial de 4,2 quilòmetres pels voltants del Sealine Beach Resort.

Barreda ha invertit un temps de dos minuts, 45 segons i 9 dècimes i ha precedit a dos dels grans aspirants al triomf final, el portuguès Helder Rodrigues (Yamaha), amb 2:46.4, actual campió mundial, i al català Marc Coma (KTM) , amb 2:47.2.

Al-Attiyah, amb el català Lucas Cruz com a copilot, ha confirmat la seva condició de favorit en cotxes en marcar el millor temps amb 8.7 de avantatge sobre el saudita Yazeed Al-Rajhi (Mini All4 Racing).

El qatarià ha assegurat que estava molt satisfet d'haver estat el més ràpid que li assegura tenir la pista neta per a la primera etapa d'aquest dimecres, que és quan "realment comença el ral·li". El txec Miroslav Zapletal (BMW X3 CC) completa el podi provisional a dotze segons i l'argentí Lucio Álvarez (Toyota Hilux) a setze.

Aquest dimecres es disputarà la primera etapa a la zona sud de Tastar amb un recorregut de 330.51 quilòmetres.

stats