FÓRMULA 1
Esports 06/06/2012

Catalunya i València ja han arribat a un acord per alternar-se la F-1, segons el diari 'Marca'

Segons el diari, només falta la confirmació d'Ecclestone perquè l'alternança sigui real. Fins al 2019, Catalunya acolliria el GP els anys senars i València, els parells

Ara
1 min
Què ens costarà la Fórmula 1?

BarcelonaL'acord per alternar els grans premis de F-1 entre Catalunya i València és total, segons publica el diari 'Marca'. El diari esportiu madrileny assegura que els dos presidents (Artur Mas i Alberto Fabra) ja han arribat a un acord i ara només falta la confirmació del patró de la F-1, Bernie Ecclestone.

Així, doncs, aquest seria el darrer any en què els dos circuits figurarien en el calendari, ja que a partir del 2013 –i fins al 2019–, en els anys senars la cursa es disputarà al Circuit de Catalunya i, en els anys parells, l'escenari serà el circuit urbà de València.

Aquest dimecres es reuniran el president de la Generalitat de Catalunya i el de la Generalitat Valenciana, si bé, segons 'Marca', per fer-se realitat l'alternança només falta l'OK d'Ecclestone, que arribaria, a més, amb una rebaixa del cànon per als dos circuits.

stats