DAKAR 2013
Esports 21/03/2012

El Dakar 2013 sortirà de Lima el dia 5 de gener i acabarà a Santiago el dia 20

Per primera vegada des que el ral·li més famós del món es va traslladar a Amèrica del Sud, l'Argentina no n'acollirà ni la sortida ni l'arribada

Ara
1 min
Recorregut del Dakar 2013

BarcelonaEl Dakar 2013 començarà i acabarà a tocar del Pacífic, segons ha confirmat el director general del ral·li, Etienne Lavigne, en una roda de premsa celebrada aquest dimecres al matí a París. Així doncs, per primera vegada des que el ral·li més famós del món es va traslladar a Amèrica del Sud, l'Argentina no n'acollirà ni la sortida ni l'arribada.

El tret de sortida tindrà lloc a Lima, al Perú, el 5 de gener. Aquest país debutava en l'edició del 2012 i va ser una de les sorpreses per a la caravana i per a l'organització, que ha decidit repetir i que el Dakar 2013 surti de la capital del Perú. El punt final serà a Santiago (Xile), el dia 20.

Un altre dels canvis que s'han anunciat aquest dimecres al matí és el del dia de la sortida. El Dakar arrencava el dia 1 de gener, per la qual cosa els pilots i mecànics havien de passar el Cap d'Any lluny de casa, en canvi, de cara al 2013, s'ha decidit que el ral·li comenci el dia 5 de gener.

stats