Fórmula 1
Esports 26/06/2011

Alonso: "Pujar al podi és un gran èxit per a l'equip"

El pilot de Ferrari ha dit que acabar segon entre els dos Red Bull al Gran Premi d'Europa "ha estat un gran èxit per a l'equip" i ha valorat com a "molt interessant" la cursa a València

Redacció
1 min
Fernando Alonso ruixa amb cava els seus mecànics a València.

BarcelonaAcabar al podi entre els dos Red Bull "és un gran èxit per a l'equip", ha declarat Fernando Alonso, que considera que la prova "ha estat molt interessant per als aficionats". "La lluita ha estat molt bona amb Webber durant tota la cursa, he intentat no allunyar-me gaire i després aprofitar les parades als boxs", ha explicat.

L'asturià creu que l'equip "ha fet una gran feina en l'última parada a boxs", que li ha permès situar-se segon a la cursa. "El cotxe ha tingut un comportament "molt bo i s'ha pogut avançar". Alonso també ha parlat clar: "La segona posició és el millor que es pot tenir aquests dies. Estem entre els dos Red Bull i el rendiment ha estat molt bo durant tot el cap de setmana". "Crec que ens acostem als Red Bull i anem en la direcció adequada", ha dit esperançat.

L'espanyol ha destacat que "a Ferrari tothom sap que l'objectiu és guanyar, de moment no estem en posició de fer-ho però som molt més a prop". "Ara som a sis o set dècimes, però encara hi ha mig segon, així que hem de seguir treballant sense parar", ha indicat.

Per a Alonso és "el primer podi a València" i només li falten els trofeus "d'Abu Dhabi i Índia". "Estic molt content pel cap de setmana i tenia ganes de viure'l per fi a casa, en un cap de setmana magnífic", ha afirmat.

stats