Motor
Esports 31/07/2011

Alonso: "Encara podem millorar més"

El pilot de Ferrari ha acabat tercer després d'una "carrera fantàstica i molt emocionant" que el fa viure amb confiança la segona part del campionat

Redacció
1 min
Alonso, tercer, ruixa amb cava a Button, guanyador del GP d'Hongria.

BarcelonaFernando Alonso estar esperançat. Després de tornar a pujar al podi al circuit de Hungaroring i ocupar el tercer calaix, se sent optimista per a "la segona meitat del campionat". La d'avui, diu, "ha estat una carrera fantàstica i molt emocionant". "Encara podem millorar una mica més si treballem dur i això em fa ser optimista de cara a la segona part del Mundial".

La d'Hongria ha estat una carrera boja per la pluja i els pneumàtics. "Són carreres que es fan llargues. Has d'estar molt concentrat perquè amb tantes aturades a boxs i tants canvis meteorològics pot passar qualsevol cosa", ha explicat.

Alonso ha volgut destacar l'evolució del seu Ferrari i ha agraït la feina del seu equip, en especial aquest mes de juliol i en aquestes últimes tres carreres en què ha sumat "molts punts". Ferrari, ha dit, orgullós, "torna a lluitar per les carreres". "Estic content perquè l'equip ha donat un pas endavant de la mateixa manera que McLaren, per la qual cosa la competència és molt divertida. Qualsevol de nosaltres pot guanyar", ha sentenciat.

stats