FÓRMULA 1
Esports 18/11/2012

Ferrari trenca el precinte de la caixa de canvis de Massa i el brasiler perd cinc posicions a la graella

Massa perd cinc posicions a la graella de sortida i Fernando Alonso guanya un lloc i arrencarà des de la setena posició

Ara
1 min
Felipe Massa, pilot de Ferrari / SRDJAN SUKI / EFE

BarcelonaEl pilot asturià Fernando Alonso arrencarà aquest diumenge des del setè lloc de la graella de sortida del Gran Premi dels Estats Units, ja que l'equip Ferrari ha trencat el precinte de la caixa de canvis del cotxe del brasiler Felipe Massa, el seu company d'equip. Massa doncs, tot i no haver substituït la caixa de canvis, rep la mateixa sanció que si ho hagués fet i perd cinc posicions a la graella (sortirà onzè).

Ferrari ha decidit trencar el precinte només i no substituir la caixa de canvis per aconseguir que els seus dos pilots, Felipe Massa i Fernando Alonso, arrenquin des del costat net de la pista, el costat que beneficia els pilots. D'aquesta manera, penalitzant Massa, a Ferrari beneficien Alonso, que està lluitant pel títol de campió del món amb Sebastian Vettel. Amb aquesta maniobra, l'asturià guanya una posició i, a més, arrenca pel costat bo.

Alonso ja havia guanyat una posició a la graella per la sanció de Romain Grosjean de cinc posicions per haver substituït la caixa de canvis i ara, amb aquesta decisió de Ferrari, en guanya una més.

stats