FÓRMULA 1
Esports 21/03/2012

Ferrari posa un nou xassís a Massa "per dissipar dubtes"

L'escuderia ha decidit fer aquest canvi de manera immediata per intentar millorar el rendiment del cotxe del brasiler, que va ser "inusual" a Austràlia

Efe
1 min

SepangEl pilot brasiler Felipe Massa, company de l'asturià Fernando Alonso a Ferrari, disposarà d'un xassís nou per al Gran Premi de Malàisia, "per dissipar qualsevol dubte sobre l'inusual rendiment del cotxe durant el cap de setmana passat a Albert Park", informa l'escuderia italiana a la seva pàgina web.

Massa va tenir un rendiment molt inferior al de Fernando Alonso (va ser cinquè) al Gran Premi d'Austràlia, ja que es va veure obligat a retirar-se de la cursa després de no haver estat mai en els llocs capdavanters.

Ferrari ha decidit canviar el xassís del cotxe de Massa de manera immediata. El brasiler, per tant, utilitzarà a Sepang el número 294 per comprovar si va ser aquest el factor determinant del seu baix rendiment a Austràlia. "Hem adoptat aquesta decisió per dissipar qualsevol dubte sobre l'inusual rendiment del seu cotxe durant el cap de setmana a Albert Park", explica Ferrari.

stats