MOTOCICLISME
Esports 06/11/2011

Sentit homenatge a Marco Simoncelli al circuit de Xest

Tots els pilots (MotoGP, Moto2 i 125 cc) han fet una volta darrere la moto de Marco Simoncelli, pilotada per Kevin Schwantz

Nuria García
1 min
Tots els pilots han homenatjat Simoncelli.

BarcelonaTota la família del pàdoc de MotoGP ha volgut retre un sentit homenatge a Marco Simoncelli, mort fa quinze dies al circuit de Sepang en un tràgic accident.

Aquest diumenge al matí han saltat a l'asfalt del circuit Ricardo Tormo de Xest tots els pilots de les tres categories del Mundial. Al davant de les prop de 90 motos, hi anava la de Marco Simoncelli, pilotada per Kevin Schwantz. El campió de 500 cc l'any 1993 ha pujat a la moto de l'italià i, amb el dorsal 58 al davant, ha donat l'última volta al circuit de Xest.

Pel darrere, entre els pilots, dos que han destacat sobre la resta. El primer, Loris Capirossi, que durant tot el cap de setmana llueix el dorsal 58 de Simoncelli després d'haver demanat a la família si li deixaven portar-lo, justament en el que serà el seu últim gran premi, ja que es retira del Mundial. I el segon, l'amic de Simoncelli, Valentino Rossi. El campió del món ha portat una samarreta amb el dorsal de Sic i una bandera, també amb el 58, per recordar el seu amic.

Un cop han arribat totes les motos a la graella de sortida, els pilots de MotoGP han baixat de les seves motos i, juntament amb tota la resta de la família del pàdoc (caps d'equip, enginyers, expilots, periodistes...) han vist com es baixava a la torre principal del circuit una gran pancarta amb la imatge de Simoncelli.

El punt i final l'ha posat una gran traca, de dos minuts de durada, mentre tots els pilots tenien les motos enceses. Tot això ha acabat amb un llarg i sonor aplaudiment de tothom.

stats