TRIAL
Esports 28/08/2011

Laia Sanz continua fent història i eleva a 11 el seu rècord de títols mundials de trial

La pilot catalana ha tancat un cap de setmana excepcional: dissabte va guanyar l'Europeu de trial i diumenge s'ha proclamat campiona del mundial d'aquesta especialitat

Redacció
2 min

Tanvald (República Txeca)L'endemà d'haver celebrat el seu desè títol europeu de trial, Laia Sanz ha continuat fent història en incrementar a 11 el seu rècord de títols mundials en aquesta especialitat. La pilot de Montesa s'ha imposat aquest diumenge a la segona prova puntuable, resultat que li ha permès sentenciar anticipadament un certamen que finalitzarà el dia 16 de setembre a la localitat italiana de Tolmezzo.

La d'avui ha estat la vintena participació de Laia Sanz en una prova del campionat del món de trial femení. El talent i esforç de la pluricampiona l'han fet pujar fins a la victòria en 23 ocasions, en haver finalitzat la restant en segona posició.

Tal com intuïa Laia Sanz, la pluja que va caure dissabte a la tarda ha afegit bastant dificultat al terreny i les altes puntuacions ho han confirmat. La pluricampiona ha tancat la primera volta amb 10 punts, exactament la meitat que les de la seva màxim rival, i en la segona ha signat la millor marca del dia.

La pilot catalana explicava, quan ha acabat la cursa, la seva felicitat: "Crec que no cal dir que em sento molt feliç per aquesta victòria i per haver revalidat el títol mundial. Però pel que fa a aquesta carrera, amb zones relliscoses i difícils, considero que he comès alguns errors que no hauria d'haver comès, potser per la tensió que inevitablement sempre hi ha quan hi ha un títol en joc. El desè títol mundial va ser una xifra màgica, però el fet de guanyar aquest onzè campionat és molt especial. Confio que em quedarà energia per un temps; sóc jove i em sento en forma, així que en vull més. Però arriba una nova generació de noies joves, amb camp per progressar i a les quals hauré de tenir també molt en compte".

stats