Dakar 2011
Esports 05/01/2011

Marc Coma guanya la quarta etapa i ja és líder

El pilot d'Avià li està començant a agafar la mida a la prova, i després de retallar distàncies ahir, avui ha tornat a guanyar i ja es posa al capdavant en la general

Redacció
1 min
Marc Coma en un revolt, seguit pel públic argentí.

CalamaMarc Coma ja lidera la classificació de motos, després d'haver guanyat la quarta etapa del Dakar, que connectava la localitat argentina de Jujuy amb la xilena de Calama, passant per la serralada dels Andes, a més de 5.000 metres d'altitud.

Coma ha necessitat dues hores i quatre minuts per completar la distància de 207 kilòmetres de tram cronometrat. Cyril Despres ha trigat setze segons més en entrar, un marge que ha estat suficient perquè el català l'avanci a la general, tot i que amb un renda de només dos segons. El xilè Francisco 'Chaleco' López ha estat tercer, a dos minuts i cinc segons de Coma.

El català Joan Pedrero, motxiller del pilot d'Avià, ha acabat l'etapa en sisena posició, i també és sisè a la general a 26 minuts. D'altra banda, Viladoms és 9è; Guasch 14è i Farrés 18è.

En la cinquena etapa, que es disputarà aquest dijous entre Calama i Iquique, els pilots passaran per les primeres dunes del desert d'Atacama; en un traçat de 423 quilòmetres cronometrats.

stats