Fórmula 1
Esports 13/05/2012

Artur Mas insta a fer esforços a Catalunya per salvar el Gran Premi de F-1

El president de la Generalitat diu a Catalunya Ràdio que, "si sumant esforços dins de Catalunya" es pot salvar el Gran Premi, "el salvarem", i evita parlar de l'alternança amb València

Efe
1 min
Artur Mas i Fernando Alonso

MontmelóEl president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha assegurat aquest diumenge al Circuit de Catalunya que des de les institucions públiques estan "concentrats" a sumar esforços per salvar el Gran Premi d'Espanya de F-1 a Montmeló, ja que entén que és un motor d'activitat econòmica.

"Més que parlar de l'alternança amb València, ara estem concentrats en el fet que, fent esforços amb el que tenim a Catalunya, puguem anar mantenint un Gran Premi que ens situa en el món des de molts punts de vista. És un pulmó de promoció econòmica i treball per a molta gent, que és el que necessita el país", ha comentat Mas en declaracions a Catalunya Ràdio.

Mas ha afegit que l'Ajuntament de Barcelona s'està involucrant en aquest tema, cosa que pot ser una "equació guanyadora", i no ha volgut entrar a valorar si és viable o possible alternar el Gran Premi d'Espanya amb València, que actualment acull el Gran Premi d'Europa.

"Si sumant esforços dins de Catalunya en un moment tan difícil com el que estem vivint des del punt de vista dels pressupostos públics el podem arribar a salvar, doncs el salvarem, però sobretot per aquesta dimensió econòmica que té això", ha sentenciat.

stats