MotoGP
Esports 04/09/2011

Lorenzo guanya còmodament a Misano en una cursa en què Pedrosa acaba segon per davant d'Stoner

La victòria al GP de San Marino ha permès al mallorquí retallar nou punts la diferència en la classificació pel títol mundial amb el pilot australià, a qui ja té a només 35 punts

N.a.
1 min
Jorge Lorenzo, en un revolt del GP de San Marino.

BarcelonaJorge Lorenzo ha sortit molt bé en el GP de San Marino i, des del començament, ha liderat una cursa que ha acabat guanyant amb facilitat, per davant de Pedrosa i Stoner, que sortia des de la pole. El de Yamaha ha rodat més ràpid i segur que cap altre pilot i, a mitja cursa, ha agafat una distància de més d'entre tres i quatre segons que li ha permès viure tranquil en solitari i, fins i tot, ampliar la renda sobre els seus perseguidors.

El triomf del mallorquí el situa ara més a prop de Casey Stoner en la classificació del Mundial. La tercera plaça del pilot de Repsol Honda el fa perdre nou punts d'avantatge, tot i que continua líder amb 35 de marge.

Dani Pedrosa, que ha anat de menys a més, ha fet una gran cursa. Molt prudent i intel·ligent, ha agaft un bon ritme que, si bé l'ha mantingut lluny de Lorenzo i Stoner en la disputa inicial pel primer lloc, l'ha permès donar caça a l'australià i avançar-lo a cinc voltes pel final en una acció molt arriscada i atrevida del pilota català.

Quart ha sigut Simoncelli i cinquè Dovizioso. Rossi ha acabat setè per darrere de Ben Spies, mentre que Bautista ha entrat vuitè i Barberà, novè. Toni Elías només ha pogut ser quinzè.

stats