MOTO2
Esports 19/08/2012

Marc Márquez s'exhibeix a Indianapolis i referma el seu lideratge a Moto2

El granollerí Pol Espargaró ha acabat la cursa nord-americana en la segona posició i Julián Simon ha completat el podi

Nuria García
1 min
Marc Márquez ha aconseguit el triomf a Moto2 en el GP d'Indianapolis / TANNEN MAURY / EFE

BarcelonaMarc Márquez s'ha exhibit aquest diumenge a Indianapolis. En la tornada a l'activitat després de les vacances, el pilot de Cervera ha fet una gran cursa i, sense tenir rival, ha aconseguit el triomf, el cinquè de la temporada. De retruc, els punts sumats fan que Márquez es distanciï al capdavant del Mundial de Moto2.

El català, que arrencava segon, no ha fet una bona sortida, però després de rodar quart, ha començat a remuntar posicions. Veient que Aegerter s'escapava al capdavant, Márquez ha incrementat el ritme, ha superat Iannone i després Pol Espargaró i ha anat a caçar el suís. I quan ha contactat amb ell, l'ha superat i ha decidit marxar sol. L'atac de Márquez ha enganxat per sorpresa Pol Espargaró, que quan ha reaccionat ja ha vist com el cerverí era molt lluny i s'ha hagut de conformar amb la segona posició.

Tercer ha sigut Julián Simón i quart Mika Kallio, mentre que el rival dels dos catalans en la lluita pel títol mundial, Andrea Iannone, no ha passat de la novena posició.

Tito Rabat ha creuat la línia de meta en l'11a posició, mentre que Nico Terol ha sigut 13è. Ricky Cardús ha acabat la cursa en la 15a posició i Jordi Torres, en la 19a. Àxel Pons, per la seva banda, ha estat 22è.

stats