MOTO3
Esports 15/09/2012

Cortese fa la 'pole' a Moto3 i Viñales sortirà 11è i haurà de remuntar a Misano

El català ha patit problemes mecànics en els primers compassos de l'entrenament oficial i s'ho ha hagut de jugar tot a una última volta

N.g.
1 min
Maverick Viñales ha tingut problemes i arrencarà a Misano des de l'onzena posició / ALESSANDRO BIANCHI / REUTERS

BarcelonaL'alemany Sandro Cortese, el líder del Mundial de Moto3, ha aconseguit la 'pole position' al Gran Premi de San Marino que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Misano. Així doncs, aquest diumenge arrencarà des de la primera posició després d'aconseguir una volta amb un temps d'1:44.201.

El català Maverick Viñales no ha tingut massa bona sort. El de Roses ha tingut un problema mecànic en els primers compassos de l'entrenament oficial i s'ha passat gairebé la meitat de l'entrenament dins el seu box. Així, Maverick ha hagut d'esforçar-se al màxim en l'última volta per aconseguir un bon temps. El català, en el seu últim intent, ha trobat molt trànsit a la pista i, tot i que en la segona part del traçat ha millorat, ha acabat onzè, a més d'un segon de Cortese.

El d'aquest dissabte al migdia ha estat el primer dels quatre entrenaments que han estat en sec, ja que els tres entrenaments lliures previs s'havien disputat amb la pista mullada, cosa que ha fet treballar de valent els pilots i els seus mecànics.

El balear Lluís Salom ha acabat l'entrenament en la 5a posició i Hèctor Faubel, la 13a. El barceloní Àlex Rins arrencarà aquest diumenge en la 17a posició i Àlex Màrquez, que la setmana passada es proclamava campió d'Espanya, sortirà 25è. Per últim, Josep Rodríguez ha aconseguit el 28è millor registre. Adrián Martín, lesionat, no ha pogut prendre part en aquests entrenaments.

stats