MOTOCICLISME
Esports 02/06/2011

Lorenzo demana calma a l'afició pel cas Simoncelli

El pilot mallorquí diu que Simoncelli ja ha après la lliçó de cara al futur i que l'afició no ha de crear un ambient més tens del que hi ha

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo i Valentino Rossi, durant la roda de premsa de dijous al Circuit dde Catalunya.

MontmelóJorge Lorenzo va ser un dels primers pilots que es va mostrar crític amb l'agressivitat i les maniobres de Marco Simoncelli. Tot i això, veient que l'ambient s'ha enrarit, fet que ha provocat que Simoncelli hagi demanat protecció des que va aterrar a Barcelona, el campió del món demana calma a l'afició. "Hem parlat molt sobre el tema. La gent ha d'estar tranquil·la diumenge. Simoncelli ja ha entès què ha de fer en el futur", ha comentat Lorenzo, que ha destacat: "El més perjudicat és en Dani. Es perdrà aquest gran premi i potser a Silverstone no estarà al 100%. Esperem que torni el més aviat possible".

Per a Lorenzo, "no s'ha d'exagerar la situació" amb Simoncelli. "Tothom ha comès errades en el passat. Ell ho ha reconegut, ho ha entès i ja sap què ha de fer en el futur. La gent ha d'estar calmada, no crear un escenari pitjor".

Qui també ha parlat de Dani Pedrosa ha estat Valentino Rossi: "És trist perdre's un gran premi, però més el de casa teva. Li desitgem sort i l'esperem el més aviat possible, tant de bo estigui de tornada a Silverstone". L'italià ha reconegut, a més, que ara, amb l'electrònica i els canvis en la reglamentació, és molt més difícil avançar que abans i que, per tant, cada cop que es decideix fer un avançament, es prenen més riscos que anys enrere.

stats