MOTOCICLISME
Esports 05/06/2011

Aleix Espargaró: “Aconseguir el primer podi a casa és com un somni”

El pilot de Granollers ha aconseguit el primer podi del mundial, mentre Marc Màrquez ha qualificat de "gran resultat" la segona posició a Moto2

Martí Molina
1 min
Aleix Espargaró.

MontmelóAleix Espargaró ha aconseguit sumar el seu primer podi al mundial de motociclisme aquest diumenge al Gran Premi de Catalunya, "un somni", segons ha explicat just acabada la cursa. "Ha estat una carrera molt difícil, amb un asfalt que patinava per culpa de la pluja. Les últimes voltes se m'han fet llarguíssimes. Al final he aconseguit el podi i estic molt content" ha dit el pilot de Granollers.

D'altra banda, Marc Màrquez ha qualificat de "gran resultat" la segona posició al final de la cursa, sobretot després dels problemes que va tenir divendres, quan per culpa d'una caiguda va perdre's una tanda d'entrenaments. "De mica en mica hem anat millorant la moto i ens hem apropat als rivals. A la cursa el segon lloc és un gran resultat. Al final he intentat donar més gas per atrapar Bradl però ha estat impossible. Vull donar les gràcies a l'equip per la feina feta. Cal anar sumant punts i millorant a la categoria i al campionat", ha dit el pilot de Cervera.

stats