MOTOCICLISME
Esports 02/06/2011

Simoncelli admet que va cometre una errada a Le Mans

El pilot italià, que va provocar la caiguda de Dani Pedrosa a Le Mans, es reuneix amb la direcció de cursa, que decideix no sancionar-lo

Nuria García
1 min
Marco Simoncelli, abans de declarar davant la comissió de seguretat.

MontmelóMarco Simoncelli ha admès aquest dijous a la tarda que va cometre una errada en la maniobra d'avançament a Dani Pedrosa a Le Mans -Pedrosa es va trencar l'espatlla i es perdrà el GP d'aquest cap de setmana, mentre que Simoncelli va haver de passar per la línia de boxs-. El pilot italià s'ha reunit aquesta tarda amb el director de cursa, Paul Butler i ha reconegut que es va equivocar, que ha tingut temps per reflexionar des l'última cursa fins ara i que tractarà de no repetir maniobres com aquella en el futur.

Posteriorment, el pilot ha atès als mitjans de comunicació i ha explicat que el seu equip ha sol·licitat protecció des que va arribar a Barcelona. "Ja no vull més polèmica i només penso en el futur. Només és un incident de la cursa, vaig cometre una errada, però no crec que hagi de ser sancionat", ha comentat Simoncelli, que s'ha mostrat disgustat per les crítiques que va rebre per part d'altres pilots a Le Mans.

stats