MOTOCICLISME
Esports 02/10/2011

Zarco aconsegueix el seu primer triomf al Mundial

Nico Terol és segon, seguit d'Héctor Faubel i de Maverick Viñales, que tot i sortir des del 'pit lane', aconsegueix una meritòria quarta posició

Ara
1 min
Zarco celebra el seu primer triomf al Mundial.

MotegiJohann Zarco no oblidarà mai el Gran Premi del Japó. El pilot francès ha aconseguit la seva primera victòria al Mundial en una cursa que sortia des de la pole position. Nico Terol ha acabat segon i s'apropa mica en mica al seu objectiu, que no és altre que ser el campió del món.

Terol ha dominat gran part de la cursa, però quan s'encarava la segona meitat, s'ha vist superat per Zarco, que ha aconseguit obrir forat amb el d'Alcoi després que Terol hagi comès una petita errada a cinc voltes pel final.

Darrere dels dos han entrat Héctor Faubel i Maverick Viñales. El català ha estat el protagonista d'una gran remuntada després de sortir des del pit lane. El de Roses ha trencat la cadena de la seva Aprilia en la volta de formació i s'ha vist obligat a entrar al box a reparar-la. Això l'ha obligat a sortir des del carrer de boxs i a col·locar-se últim. Mentre Terol i Zarco lluitaven pel triomf, Maverick anava remuntant posicions, mica en mica, fins que ha creuat la línia de meta en una meritòria quarta posició.

stats