MOTO2
Esports 27/10/2012

Pol Espargaró domina els entrenaments oficials de Moto2 i aconsegueix la setena 'pole' de l'any

Marc Márquez ha aconseguit el tercer millor registre i aquest diumenge necessita sumar només dos punts per proclamar-se campió del món

Nuria García
1 min
Pol Espargaró celebra la 'pole' aconseguida al circuit de Phillip Island

BarcelonaPol Espargaró ha estat el dominador de la sessió d'entrenaments oficials del Gran Premi d'Austràlia que aquest diumenge se celebra al circuit de Phillip Island. El de Granollers ha aprofitat els primers instants de la sessió, amb la pista seca, per situar-se al capdavant de la taula de temps. De fet, ha anat rebaixant els seus registres volta darrere volta fins que ha aconseguit un 1:33.705, el millor temps del cap de setmana, i ha sumat la seva setena 'pole position' de la temporada.

Pel darrere, Scott Redding i el català Marc Márquez. El de Cervera, que ho té tot de cara per proclamar-se aquest diumenge campió del món de Moto2 -només necessita sumar dos punts-, no ha arriscat més del compte. Tot i això, el català ha patit algun ensurt sobre la moto quan intentava rebaixar els temps a les acaballes de la sessió.

A 22 minuts per al final de la sessió oficial la pluja, intermitent durant tot aquest dissabte, ha fet acte de presència i els pilots han hagut d'entrar als seus boxs. Alguns dels valents que han provat sort i han sortit a pista han caigut, com ara Bradley Smith i Elena Rosell, els dos al revolt 8. Tot i que la pluja ha desaparegut 10 minuts més tard, quan faltaven 12 minuts per al final de la sessió, alguns pilots han rebaixat els seus temps -com ara Márquez, però no ha pogut superar Redding-, però cap li ha pispat la 'pole' a Espargaró.

Pel que fa a la resta de pilots, Tito Rabat ha estat 10è, Àxel Pons 13è i Toni Elías 18è. El rubinenc Jordi Torres arrencarà aquest diumenge 20è, just davant de Ricky Cardús. Per últim, Nico Terol ha aconseguit el 26è millor temps i Elena Rosell, tot i la caiguda, el 30è.

stats