MOTOCICLISME
Esports 10/11/2013

Nico Terol suma la tercera victòria de la temporada a Xest

Pol Espargaró, ja coronat com a campió de Moto2, ha caigut quan liderava la cursa i faltaven 20 voltes per al final

Nuria García
Nico Terol, celebrant el seu triomf a Xest

XestNico Terol ha guanyat el seu Gran Premi, el de casa seva. El pilot d'Alcoi ha aconseguit la tercera victòria de la temporada davant al circuit valencià de Xest després de veure's beneficiat per la caiguda de Pol Espargaró.

El de Granollers, que fa quinze dies ja es va coronar com a campió de Moto2, arrencava des de la 'pole' i, tot i tenir el títol al sac, tenia clar que volia fer una gran cursa. Tot i això, el petit dels Espargaró ha caigut quan liderava la cursa a falta de 20 voltes per al final. Tot i que ha tornat a la pista, no ha pogut lluitar pel triomf ni pel podi i ha acabat 29è.

Terol, que era segon després de fer una bona arrencada (sortia sisè), s'ha vist liderant la cursa i no ha perdut l'oportunitat d'aconseguir el triomf en la cursa de casa seva, davant la seva afició. Segon ha estat Jordi Torres, que ha tornat a demostrar el bon moment de forma amb què ha completat aquesta temporada.

Per saber qui havia acabat en la tercera posició ha fet falta utilitzar el recurs del 'video finish'. I és que Corsi i Zarco han creuat la línia de meta en paral·lel. Al principi, l'organització ha donat el triomf a Corsi, però després de revisar les imatges, ha estat el francès Zarco qui ha pujat al tercer graó del podi.

Tito Rabat ha acabat la cursa en la cinquena posició, mentre que Áxel Pons ha creuat la línia de meta en la 20a posició i Ricky Cardús, en la 22a.