MOTOCICLISME
Esports 15/05/2011

Simoncelli ho sent, però no creu que hagi fet res incorrecte

Simoncelli diu que sent la caiguda que ha patit Dani Pedrosa quan tots dos lluitaven per la segona plaça: "No m'agrada, però no sento que hagi fet res incorrecte"

Efe
1 min
Marco Simoncelli, durant la roda de premsa després dels entrenaments oficials.

Le MansL'italià Marco Simoncelli (Honda) ha dit que sent la caiguda del català Dani Pedrosa (Honda) quan tots dos lluitaven per la segona plaça al Gran Premi de França de MotoGP, però ha dit que no creu haver fet res dolent.

Pedrosa ha anat a terra en la divuitena volta de la prova i s'ha trencat la clavícula dreta i Simoncelli ha estat sancionat per la direcció de carrera amb un drive through (un pas per la línia dels garatges), amb el qual ha perdut cinc posicions.

"No m'agrada, però no sento que hagi fet res incorrecte", ha dit l'italià. El transalpí ha explicat així la maniobra: "M'ha passat a la recta, quan he frenat jo volia passar-lo per fora i he frenat més tard que ell. La meva velocitat era més alta que la seva, així que l'he passat i li he deixat un metre per fer la corba", ha explicat.

Simoncelli ha afegit: "He vist que tenia un problema en el seu fre i ha fet un llarg i m'ha tocat l'esquena i ha xocat, i no ha pogut fer la corba".

"Estic molt afligit per l'accident i pel resultat perquè de la segona plaça he anat a la sisena", ha afegit.

"És la meva falta, però el que no m'agrada és que he estat penalitzat per la polèmica d'Estoril (al Gran Premi de Portugal) i d'aquí", ha argumentat. Ha anunciat que, en la propera reunió de la Comissió de Seguretat, tractarà d'explicar la seva acció d'aquest migdia.

stats