MOTOCICLISME
Esports 15/05/2011

Pedrosa: "Jo me'n vaig d'aquí amb una clavícula trencada i ell, amb un 'drive through'. Bé per ell!"

El català, amb la clavícula dreta trencada, està disgustat per l'acció de Marco Simoncelli i encara no sap si haurà de tornar a passar per la sala d'operacions

Redacció
1 min
Dani Pedrosa s'ha trencat la clavícula dreta a Le Mans.

Le MansDani Pedrosa encara no es podia creure la mala sort que ha tingut. Després d'haver-se recuperat de la fractura de la clavícula esquerra, aquest migdia un toc amb Marco Simoncelli, que l'ha fet caure i, en la caiguda, s'ha trencat la clavícula dreta. Pedrosa encara no sap si haurà de tornar a passar per la sala d'operacions. Fins que no torni a Barcelona i li facin noves proves, ell i els metges no decidiran res.

"Estava fent una bona carrera, l'objectiu era assegurar un altre podi i ho tenia a la mà. Però ja no compta res. M'ha passat Simoncelli, he tornat a passar-li netament i jo tenia la trajectòria, s'ha colat per dins i ha deixat anar els frens. No he pogut fer res", ha explicat Pedrosa, que ha afegit, dolgut: "Jo me'n vaig d'aquí amb una clavícula trencada i ell, amb un drive through, bé per ell! Una altra vegada m'he endut la pitjor part. Ara que justament havíem superat el calvari de l'última operació, torno a fer-me mal. És molt injust i no m'ho mereixo", ha conclòs el català.

stats