Motor
Esports 04/02/2011

Dani Pedrosa: "No tinc problemes de sensibilitat al braç i la mà ja no se m'adorm"

Dani Pedrosa ha conclòs satisfet els primers entrenaments de l'any, fent el segon millor temps al final del test i recuperant les bones sensacions després de la lesió de final de temporada

Redacció
1 min
Dani Pedrosa durant els entrenaments a Malàisia.

BarcelonaDani Pedrosa ha valorat molt positivament els tres dies d'entrenament a Malàisia, on ha recuperat sensacions positives que el fan ser optimista de cara a la temporada. "La millor notícia és que el braç està millor. Després de les últimes carreres tenia molts dubtes, o sigui que estic content. Evidentment encara em falta força, però puc treballar en això per millorar-ho aviat. El que importa és que ja no se m'adorm la mà ni tinc problemes de sensibilitat", ha explicat.

Pel què fa a la moto, Pedrosa ha dit que "estan fent proves de xassís i motor i algunes suspensions" i que només cal "polir detalls". Diu Pedrosa que ha rodat més amb la moto antiga que amb la nova, però ha destacat de la versió 2011 que "té algunes coses bones, però s'hauria d'ajustar una mica més la posada a punt per aconseguir que tot funcioni bé”.

Pedrosa es veu "entre els candidats al títol" però vol esperar a "que comencin les carreres". El seu objectiu en els pròxims entrenaments serà "seguir provant el material per estar segurs de què funciona i què no". El pilot català ha destacat un detall de la nova moto en les frenades i diu que "s'ha guanyat molta estabilitat”.

stats