FÓRMULA 1
Esports 04/10/2011

Rita Barberá: "Les negociacions amb Ecclestone van per bon camí"

El passat dissabte el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, es va reunir amb el president de la generalitat valenciana, Alberto Fabra, i amb l'alcaldessa de València

Efe
1 min

ValènciaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha confirmat aquest dimarts que el passat dissabte es va reunir amb el patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, i el president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, perquè es coneguessin i ha assegurat que les negociacions sobre el futur del Gran Premi "van pel bon camí".

"Confirmo que Bernie Ecclestone va estar el dissabte reunit amb nosaltres perquè era molt important que es coneguessin –Ecclestone i Fabra– per reprendre el ritme de les negociacions", ha apuntat Rita Barberá, que ha afegit que aquestes converses "van per bon camí per els interessos dels valencians".

Barberá ha recordat que la reunió estava prevista des d'abans de vacances perquè "hi havia una conversa pendent" entre l'expresident de la Generalitat, Francisco Camps, i Ecclestone per negociar la possibilitat de perllongar el contracte de València per acollir el Gran Premi de Fórmula 1. Després de la marxa de Camps, les negociacions les havia de reprendre Fabra i per això, segons ha reiterat Barberá, "era molt important que es coneguessin".

Ha insistit que si haguessin considerat que les converses havien de ser públiques, haurien informat de les mateixes i ha advertit que "entrar a conèixer la situació, pot entorpir i enterbolir la consecució dels objectius".

stats