MOTOCICLISME
Esports 30/04/2011

Tercera cursa i tercera 'pole' de l'any per a Bradl

L'alemany tornarà a sortir primer a Estoril. Al costat tindrà Thomas Luthi i Julian Simon, mentre que Marc Márquez, que vol acabar la seva primera cursa, ha estat quart

Nuria García
1 min
Stefan Bradl celebra la seva tercera pole de l'any.

BarcelonaStefan Bradl està signant un gran inici de temporada. L'alemany ha marcat la tercera pole position consecutiva, superant als últims instants dels entrenaments qualificatoris Luthi, Simón i Márquez, que també lluitaven per les primeres posicions.

De fet, el català ha marcat el ritme durant ben bé el primer quart d'hora d'una sessió marcada per les caigudes. I és que han estat molts els pilots que han caigut en un revolt encara una mica humit a causa de la pluja que ha caigut a primera hora del matí al circuit d'Estoril.

A vint minuts pel final, Márquez s'ha vist superat per Luthi i aquest, a les acaballes, ha estat relegat a la segona posició després que Julián Simón aconseguís el millor temps. Però en l'últim gir, Stefan Bradl, que no havia fet gaire soroll fins al moment, ha fet una gran volta i ha aconseguit una pole position que ningú li ha pogut prendre.

Luthi i Simon acompanyaran l'alemany en la primera fila i Marc Márquez sortirà des de la quarta posició. La sorpresa positiva ha estat Pol Espargaró. El de Granollers, que ha patit una caiguda, ha marcat el desè millor temps, la seva millor qualificació d'aquesta temporada, en què s'estrena a Moto2.

stats