SUPERBIKES
Esports 26/03/2011

Checa aconsegueix la 'superpole' a Donington Park

Carles Checa ha marcat un crono d'1:28.099, a tres dècimes de l'anglès Haslam, de BMW i a cinc del també anglès Sykes, de Kawasaki

Redacció
1 min
Carles Checa, avui a Donington Park.

BarcelonaEl català Carles Checa, vencedor de la primera prova del Mundial de Superbikes a Phillip Island, ha aconseguit avui al circuit britànic de Donington Park la segona superpole consecutiva i demà sortirà de nou des de la primera posició a la graella de sortida. La temperatura al circuit, que ahir era de 16 graus, ha baixat avui bruscament i els pilots s'han trobat amb una pista freda molt diferent a la de la primera jornada d'entrenaments.

En l'última i definitiva sessió, Checa (Ducati) ha marcat un crono de 1:28.099, tres dècimes millor que el de Haslam (BMW). D'aquesta manera el català ha aconseguit la segona superpole de la temporada i la quarta de la seva carrera esportiva en superbikes.

"Sincerament, avui no esperava aconseguir el millor temps", ha comentat. "Hem fet un pas endavant amb la moto i m'he trobat molt més a gust amb la goma de classificació, que m'ha donat molta confiança. Les carreres de demà es decidiran en funció de la temperatura que tinguem i el comportament dels pneumàtics".

stats