MOTOCICLISME
Esports 30/04/2011

Lorenzo aconsegueix la seva primera 'pole' de la temporada

Jorge Lorenzo, actual campió i líder del mundial, marca el millor temps a Estoril per davant de Simoncelli i Dani Pedrosa, que torna després d'haver-se operat

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo, sortint del box durant els entrenaments.

BarcelonaJorge Lorenzo ha marcat al circuit d'Estoril el millor temps als entrenaments oficials i aquest diumenge sortirà des de la primera posició de la graella de sortida del Gran Premi de Portugal.

El mallorquí ha superat en els darrers minuts Marco Simoncelli, que havia dominat els entrenaments des dels primers girs. L'italià, al final, quan faltaven cinc minuts per cloure la qualificació, ha intentat millorar el registre del mallorquí i ha anat per terra, quedant-se sense opcions de millorar el seu temps.

Dani Pedrosa, que tornava a pujar a la seva Honda després de tornar-se a operar de l'espatlla, ha estat tercer, millorant en les darreres voltes els seus temps fins col·locar-se a la primera fila de la graella de diumenge. El seu company d'equip, Casey Stoner, també ha intentat entrar a la primera fila, però només ha pogut ser quart.

stats