MOTOGP
Esports 30/01/2012

Pedrosa: "Els primers entrenaments sempre són importants per tornar a agafar el ritme"

L'equip de Pedrosa, l'Honda Repsol, s'ha presentat aquest dilluns al matí a Sepang, on aquest dimarts començarà el primer test de pretemporada

Efe
1 min
Dani Pedrosa, amb l'Honda amb la qual competirà durant el 2012. HONDA

BarcelonaEl pilot català Dani Pedrosa ja es troba a Malàisia, on a partir d'aquest dimarts començarà al costat del seu company d'equip, l'australià Casey Stoner –campió del món de MotoGP el 2011– els primers entrenaments per a la temporada 2012.

"Fa molt de temps que no rodem i els primers entrenaments sempre són importants per tornar a agafar el ritme, per recuperar sensacions", ha assegurat Pedrosa.

"És agradable retrobar-se amb l'equip per als primers entrenaments a Sepang, i la veritat és que tenia ganes de tornar a pujar a la moto després de les proves que vam fer a València al novembre", ha reconegut el pilot de l'escuderia Repsol Honda.

"Sepang és un bon circuit per provar i encara tenim moltes coses per descobrir a la nova moto, així que tenim tres llargs dies pel davant en què caldrà estar concentrats per recopilar informació valuosa que ens permeti progressar en els segons entrenaments", ha afirmat.

Respecte al seu principal objectiu en aquests entrenaments, Pedrosa ha dit que vol conèixer la moto i el seu comportament amb els nous pneumàtics del fabricant japonès Bridgestone.

stats