Fórmula 1
Esports 30/05/2011

El pilot mexicà Sergio Pérez surt de l'hospital

El "Checo" es va estavellar contra les barreres de protecció durant els entrenaments de dissabte i ha estat a l'hospital fins avui, però no té res greu

Efe
1 min
Sergio 'Checo' Pérez, abans de l'accident, pilotant pels carrers de Mònaco.

BarcelonaEl mexicà Sergio "Checo" Pérez, pilot de l'equip Sauber, ha rebut avui l'alta de l'hospital de Mònaco, on estava ingressat des del passat dissabte, després de patir un accident a la classificació per al Gran Premi de Fórmula 1 del Principat.

"Em sento bé. Em fa mal una mica la cama i el coll, però és només un problema muscular, no és res preocupant", va assenyalar el pilot mexicà en una nota de premsa difosa per l'equip Sauber.

Pérez, que es va estavellar contra les barreres de protecció de la variant de l'entrada al port del circuit monegasc durant la tercera ronda de classificació, va voler agrair la nombroses mostres de suport que ha rebut ja les que espera respondre pujant com més aviat millor a un monoplaça .

"Estic bé i espero estar com més aviat de nou al cotxe, estic bastant segur de poder participar en el Gran Premi del Canadà", que tan sols recorda parcialment l'accident sofert en la classificació.

"Recordo algunes coses, encara que no tot el que va passar després de l'impacte i durant el rescat. Realment no sé què és el que va causar l'accident. El meu enginyer m'ha dit que el cotxe no tenia cap problema, m'imagino que aniria una mica fora de línia o que vaig frenar sobre un sot ", va concloure el mexicà.

stats