MOTOCICLISME
Esports 06/04/2012

Lorenzo aconsegueix superar Stoner en la tercera sessió de lliures a Qatar

A Moto2 el més ràpid ha tornat a ser Thomas Luthi, i a Moto3 Sandro Cortese ha evitat que Maverick Viñales dominés les tres sessions d'entrenaments lliures a Qatar

Ara
2 min
Jorge Lorenzo, durant els lliures a Losail

BarcelonaJorge Lorenzo ha aconseguit ser el pilot més ràpid en la tercera sessió d'entrenaments lliures al circuit de Losail, a Qatar. Stoner ha dominat la sessió d'entrenaments gairebé de principi a fi, si bé a cinc minuts per al final, Jorge Lorenzo ha aconseguit rebaixar el temps de l'australià amb pneumàtics tous. Tot just una volta més tard, Crutchlow ha rebaixat el temps del balear, però en el següent gir, Lorenzo ha tornat a aconseguir el millor temps: 1:55.302.

Pel que fa a Moto2, el més ràpid en la tercera sessió d'entrenaments lliures ha estat Thomas Luthi. El suís ha aconseguit rebaixar el temps del dia anterior i deixar el seu crono en 2:00.479, un temps al qual no han arribat ni Pol Espargaró ni Tito Rabat, que han estat lluitant entre els millors. De fet, el petit dels Espargaró ha aconseguit el segon millor registre, mentre que Tito Rabat, el seu company d'equip, ha estat tercer. Marc Márquez ha acabat la tercera sessió d'entrenaments novè i, per darrere, Nico Terol ha estat 18è, Ricky Cardús ha acabat 21è, Toni Elías 23è, Ángel Rodríguez 26è, Àxel Pons 27è i Elena Rosell, 32a.

I a la categoria petita, Moto3, Sandro Cortese ha estat el més ràpid. El català Maverick Viñales i el balear Lluís Salom han protagonitzat una bonica lluita i s'han alternat al capdavant de la taula de temps fins que Cortese ha aconseguit un temps de 2:08.342. Al final, Salom ha marcat el tercer millor temps i Maverick Viñales, el quart. El debutant Àlex Rins, vigent campió del Campionat d'Espanya de Velocitat, ha estat setè, per davant d'Héctor Faubel. Pel que fa a la resta de pilots dels Països Catalans, Isaac Viñales ha estat 21è i Adrián Martín, 22è.

stats