SUPERBIKE
Esports 08/04/2012

El pilot català de Superbike Joan Lascorz romandrà quatre dies més sedat

Fins que els doctors no el despertin, els neuròlegs no li faran les proves pertinents i no s'establirà l'abast exacte de la lesió i les seves possibilitats de recuperació

Efe
1 min

BarcelonaEl pilot català Joan Lascorz, que va patir un accident el passat dia 2 d'abril al circuit d'Imola durant els entrenaments del Mundial de Superbike, segueix a la UCI de traumatologia de l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on romandrà quatre dies més sedat.

L'empresa Provec Racing, gestora de l'equip Kawasaki a què pertany Lascorz, ha informat que el passat divendres 6 d'abril els doctors van començar a despertar-lo, però al llarg de dissabte van decidir sedar-lo de nou.

"Les mucositats existents encara al pulmó i el fet que Joan es movia molt, han fet que els doctors decidissin mantenir dormint encara en Joan quatre dies més, de moment, fins que els pulmons estiguin totalment nets de mucositat", indica el comunicat.

Fins que els doctors no despertin Lascorz, els responsables de neurologia no li faran les proves pertinents i no s'establirà l'abast exacte de la lesió i les seves possibilitats de recuperació.

stats