TRIAL
Esports 17/03/2012

Toni Bou guanya l'X-Trial de Milà i es proclama campió del món

El pilot barceloní s'ha imposat en la sisena prova del Mundial i, a falta d'una cita, ha aconseguit el títol de campió del món de trial 'indoor'

Ara
1 min

BarcelonaToni Bou ha aconseguit aquest dissabte al vespre proclamar-se campió del món de X-Trial (trial 'indoor'). El pilot barceloní ha guanyat la prova de Milà –la sisena del campionat– i, a falta d'una cita, ja ha aconseguit el títol de campió del món de manera matemàtica.

La victòria no ha sigut fàcil, ja que en el setè sector Bou ha caigut i s'ha fet mal a l'espatlla. Tot i això, s'ha aixecat i ha guanyat a Adam Raga la cursa de desempat, i ha aconseguit el triomf i el Mundial. Al podi l'han acompanyat els també catalans Adam Raga i Albert Cabestany.

Aquest és el sisè títol de campió del món de X-Trial per a Toni Bou, que en total acumula onze mundials (a més dels sis de X-Trial, també n'ha guanyat cinc de trial a l'aire lliure).

De retruc, Bou es converteix en el primer pilot que aconsegueix guanyar sis mundials de X-Trial i, a més, de manera consecutiva. Bou va guanyar el seu primer títol mundial l'any 2007 i, des de llavors, cap se li ha resistit i ha guanyat, tant al trial 'indoor' com al trial a l'aire lliure, tots els campionats de manera consecutiva.

stats