F-1
Esports 29/02/2012

Mark Webber i Jenson Button, principals atraccions d'aquest dijous al Circuit de Catalunya

Des de dijous i fins diumenge, Montmeló acull l'última de les tandes de test de pretemporada abans de viatjar a Austràlia per començar el campionat el 18 de març

Efe
1 min
Vettel, en un revolt a Montmeló

BarcelonaL'australià Mark Webber (Red Bull) i el britànic Jenson Button (McLaren) seran dos dels pilots més destacats de la primera jornada de l'última tanda d'entrenaments que les escuderies completaran al Circuit de Catalunya abans de marxar cap a Austràlia per començar a disputar el mundial, el proper 18 de març.

Tots les escuderies alternaran els seus pilots en les pròximes quatre jornades per posar a punt els monoplaces. Aquest dijous, els protagonistes seran Webber (Red Bull), Button (McLaren), Massa (Ferrari), Rosberg (Mercedes), Grosjean (Lotus), Di Resta (Force India), Checo Pérez (Sauber), Vergne (Toro Rosso) i Maldonado (Williams).

L'escuderia HRT –per la que pilotaran el català Pedro Martínez de la Rosa i l'indi Narain Karthikeyan–, que fa tres setmanes va participar en els entrenaments de Jerez amb el F111 i va ser la gran absent la setmana passada a Montmeló, ja ha passat totes les proves de xoc que exigeix la FIA per competir al Mundial, i espera rodar el diumenge en el traçat barceloní amb el nou cotxe.

stats