Esports 18/05/2012

'Mundo Deportivo' apunta que 'Bale val 45 milions'

El diari esportiu creu que el club blaugrana pressionarà per poder abaratir el fitxatge perquè saben que el jugador del Tottenham vol arribar al Barça

Ara
2 min
'El mundo deportivo'

Barcelona'Mundo Deportivo' obre la portada d'aquest divendres amb una fotografia de Bale, el possible nou fitxatge del Barça, i fa un joc de paraules amb 'Bale val 45 milions'. El diari explica que el club blaugrana té present que Bale vol jugar amb el Barça, però confia que la seva pressió abaratirà el fitxatge.

El diari 'As' obre la portada amb la negociació entre la Juve i el Reial Madrid per Higuaín. El diari apunta que Fabio Paratici, el director esportiu del club, s'ha reunit amb el pare del jugador. També afegeix que Antonio Conte, l'entrenador de l'equip torinès, considera el jugador clau per al seu nou projecte.

'El 9' homenatja en portada el jugador blaugrana d'hoquei Beto Borregán, que anuncia la seva retirada després de 18 anys, durant els quals ha guanyat 57 títols. El diari imprimeix a la portada: "Estic orgullós", amb una fotografia del jugador aixecant una copa. Pel que fa el mercat de jugadors, el diari apunta que Neymar ja està madur per jugar al Barça i completa una gran temporada.

'Marca' obre la portada amb la samarreta de 'la roja' i amb les declaracions de Vicente del Bosque, que diu "els estimo amb moltes ganes". El diari apunta que Del Bosque reclama ambició als seus jugadors quan falten tres setmanes per a la Eurocopa, i afegeix:"Vull futbolistes que s'emocionin i que competeixin".

El diari 'Sport' apunta Luis Suárez, un possible fitxatge del Barça, com l'alternativa, tot i que no creu que la seva entrada perjudiqui l'arribada de Neymar per al 2013. El davanter uruguaià podria sortir del Liverpool per 25 milions, segons apunta el diari.

stats