Futbol Català
Esports 02/02/2012

Els darrers rivals del Manlleu es queixen dels arbitratges rebuts al terreny de joc osonenc

Els dos darrers finals disputats al Municipal estan carregats de polèmica

Ara
2 min
Imatge del gol d'Enric al darrer Manlleu-Cornellà de lliga

BarcelonaL'empat dels locals en el partit Manlleu-Cornellà als darrers instants i l'acumulació de targetes per part dels visitants, que van quedar-se amb nou efectius sobre la gespa, van afegir una nova polèmica més als comentaris de jugadors i entrenadors que han passat les darreres setmanes pel Municipal de Manlleu. Si fa quinze dies va ser el Prat qui va queixar-se de l'arbitratge rebut al Municipal de Manlleu, en aquesta ocasió va ser el cos tècnic del Cornellà qui va veure fantasmes en l'actuació del col·legiat que va dirigir l'encontre.

Cap targeta groga per l'equip dirigit per Francesc Cargol i un total de nou pels de Jordi Roger -dues d'elles dobles per a Franco i Xavi Puerto- van deixar els visitants curts d'efectius als minuts 84 i 89 respectivament. El gol de l'empat del Manlleu, va arribar precisament al darrer minut, obra de Javi González. En roda de premsa, Roger va afirmar veure "coses gens normals en l'arbitratge" rebut pel seu equip.

Fa un parell de setmanes, el Manlleu va aconseguir els tres punts davant el Prat en un altre duel polèmic. Els gols del triomf per 2 a 0 van arribar a falta de pocs instants per a la finalització, amb dianes de Baruc i Criado. El Prat va acabar el partit amb dos expulsats i diversos jugadors van queixar-se de la relació d'amistat de l'àrbitre Carlos Rodríguez Enrique amb el davanter manlleuenc Planagumà. Segons les declaracions dels futbolistes potablaves, el col·legiat va parlar amb el jugador constantment, durant el partit, sobre el moment convenient d'ensenyar-li la cinquena groga del seu cicle personal.

Aquestes darreres polèmiques, però, no afecten a cos tècnic i jugadors del Manlleu, que no veuen cap relació directa entre els darrers encontres i la seva bona dinàmica al campionat i que ara permet que els osonencs ocupin plaça de promoció d'ascens. Segons el tècnic, Francesc Cargol, "al llarg d'una lliga sempre, per error, els àrbitres et donen i et treuen i al final si fa no fa els arbitratges es tornen justos per a tothom com a mitjana".

stats